Campings: Kamperen in Groningen

Aangeboden: Kamperen in Groningen Prijs: Op aanvraag

Recreatiecentrum De Otter gelegen aan het prachtige Schildmeer in de provincie Groningen. Waar u als toerist volop kunt genieten van rust, ruimte, water en natuur.
Recreëren en watersport:

Camping:De Otter is 10 ha groot. 4 ha daarvan is camping met in totaal 150 toeristische en vaste plaatsen. De camping ligt direct aan het Schildmeer. Op de camping vindt u ook onze trekkershutten en verharde camperplaatsen. Daarnaast verhuren wij volledig ingerichte stacaravans. De plaatsen zijn ruim en minimaal voorzien van 6 A. Op de camping staat een ruim toiletgebouw, met een wasserette, chemische stort en afwasplaats. Verspreidt over de camping zijn kinderspeelplaatsen en een klein ondiep strandje. Op otter is draadloos internet aanwezig.
Jachthaven: Neem gerust uw boot mee. De jachthaven biedt ruimte aan boten tot 16m en is ruim opgezet. Op de Otter verhuren wij zeilboten, motorboten, sloep, kano's en kajaks en surfplanken. Vanuit de haven komt u direct op het Schildmeer, waar u kunt varen, vissen, zwemmen en genieten van de prachtige natuur.
Restaurant: Ons restaurant heeft een unieke uitstraling. Het is namelijk gebouwd uit complete boomstammen. Hierdoor heeft lijkt het of u beland bent in een Oostenrijkse skihut.

Verhuur accommodatie: De Otter aan het Schildmeer verhuurd verschillende accommodaties. Deze zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. De Otter verhuurt o.a. trekkershutten, stacaravans en bungalows.
Golfbaan: Nieuwe golfbaan tegenover het park

Wifi: aanwezig

Fietsverhuur: aanwezig
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings