Campings: Kampeer en Chalet Efteling arrangementen

Aangeboden: Kampeer en Chalet Efteling arrangementen Prijs: Zie omschrijving

Eftelingkampeerarrangement:

U verblijft 2 nachten op een ruime kampeerplaats inclusief alle heffingen en voorzieningen. Bij aankomst krijgt u maar liefst 4 eftelingkaarten en natuurlijk alle informatie van de Efteling. Dit arrangement is uitermate geschikt om de nieuwe attractie Ravelijn te bezoeken.

Arrangementsprijs: €190,-

Het arranagement is inclusief alle heffingen, faciliteiten, activiteiten en 4 eftelingtickets voor eenmalig gebruik. Arrangement is niet te combineren met andere arrangementen en kortingen. Het arrangement is het hele seizoen geldig.

Efteling chalet arrangement.

U verblijf een weekend of midweek in een luxe 4 of 6 persoons chalet. Bij aankomst ontvangt u maar liefst 4 Eftelingtickets voor eenmalig gebruik. Tijdens uw verblijf kunt u tevens gebruik maken van al onze faciliteiten en activiteiten.

Arrangementsprijs: €440,-

Het arranagement is inclusief alle heffingen, schoonmaak en reserveringskosten, faciliteiten, activiteiten en 4 eftelingtickets voor eenmalig gebruik. Arrangement is niet te combineren met andere arrangementen en kortingen. Het arrangement is het hele seizoen geldig.

Extra persoon: € 70,- inclusief 1 Eftelingkaart
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings