Campings: Luxe stacaravan op Ameland te huur, week 28, 29 en 35 vrij

Aangeboden: Luxe stacaravan op Ameland te huur, week 28, 29 en 35 vrij Prijs: Zie omschrijving

In de zomervakantie nog vrij week 28 (9-16 juli), week 29 (16-23 juli) en week 35 (28 aug-3 sept) .De wisseldag is zaterdag.

Onze stacaravan met de binnenruimte en de luxe van een chalet, maar wel voordeliger in huurprijs, verhuren wij slechts een paar weken in de zomervakantie. De stacaravan is rookvrij en beschikt over een eigen douche gelegenheid.

Wilt u een heerlijke vakantie op het mooie eiland Ameland en zoekt u een goed ingerichte comfortabele stacaravan te huur, dan is onze gezellige stacaravan misschien iets voor u. Wij verhuren aan maximaal 4 personen. In de caravan mag niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. Er is geen extra ruimte voor een kinderbedje in de slaapkamers, wel kan er een kinderbedje/campingbedje in de woonruimte geplaatst worden, u dient dit dan wel zelf mee te nemen. De stacaravan beschikt over een eigen douche en toilet.

De huurprijs voor week 28 en 29 is 495 euro per week, voor week 35 bedraagt de huurprijs 450 euro. De huurprijzen zijn is inclusief (normaal) verbruik water, gas, stroom, toeristenbelasting, BTW en boekingskosten (dit betalen wij zelf aan de camping). Tevens heeft u door middel van een toegangskaart gratis toegang tot het openlucht zwembad. In de zomervakantie is er een recreatie team op de camping aanwezig voor de kinderen.Vlak naast de camping zijn 2 maneges, waar u een paard of pony kunt huren.


Wij zijn zelf zuinig op onze caravan, daarom uitsluitend verhuur aan nette mensen die niet roken en geen huisdieren hebben. Verhuur aan 1 tot 4 personen, de stacaravan is ook geschikt voor senioren. Wij verhuren niet aan alleen jongeren. De stacaravan staat op een rustige plek op camping Roosdunen nabij het dorpje Ballum en beschikt over goede stoelen en bedden.



Voor verdere informatie en reservering kunt u mailen naar: stacaravanopameland@home.nl of kijken op tibo.op-ameland.nl


Uitgebreide informatie over inrichting, faciliteiten camping, vrije verhuur weken, huurprijzen e.d. vindt u op onze website:
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings