Campings: Ardennen St Vith Stacaravans T.H.: Speciale September Actie

Aangeboden: Ardennen St Vith Stacaravans T.H.: Speciale September Actie Prijs: Zie omschrijving

Onze stacaravans zijn gelegen op ANWB- en Zoover Award Camping Hohenbusch bij St. Vith Eifel-Ardennen.
Voor de maand September hebben wij een leuke aanbieding, zie onze website.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

HEEL VEEL TE DOEN EN ZIEN IN PRACHTIGE OMGEVING, ZIE WEBSITE ONDER OMGEVING

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Bruin Stacaravanverhuur verhuurt al sinds tientallen jaren luxe en geheel ingerichte stacaravans op de schitterende 5-sterren gezinscamping Hohenbusch in de Belgische Ardennen-Eifel, nabij St.Vith gelegen, ongeveer 10 km van de Luxemburgse (goedkoop tanken!) en ook 10 km van de Duitse grens. Uitstapjes-mogelijkheden te over!

Bij slecht (of ook goed) weer kunt u terecht bij het nabijgelegen Action&Fun Center (karten, bowlen, poolen, overdekte speeltuin)

Onze Stacaravans (type Horizon van het merk Sunseeker) zijn mooi gelegen nabij zwembad en speeltuin en allen voorzien van:


  • Keukenblok met 4-pits fornuis, warm/koud stromend water, koelkast incl. diepvriesvakje, en een uitgebreide inventaris (zie onderaan).
  • Gezellige living met TV, radio-CDspeler en verwarming.
  • Buiten de stacaravan een ruim eigen terras met partytent (zodat u toch buiten kunt zitten als het licht regent) en 4 comfortabele leunstoelen met bijbehorende stoelkussens en 2 kuipstoeltjes.
  • 2 slaapkamertjes: 1 ouderslaapkamer met 2persoonsbed en 1 kinderslaapkamer met stapelbed waarvan het bovenste voorzien van uitrolbeveiliging. (van de eethoek is evt. een 2p-bed te maken).
  • Klein badkamertje met douche/WC/wastafeltje (noot: er staat niet zoveel druk op het water in de caravans als thuis, mogelijkheid bij receptie om douchekaartje te kopen, in het mooie sanitairgebouw zijn fijne inloopdouches, alsmede een babyroom met badje+aankleedkussen als een douche voor licht gehandicapten. Iedere caravan heeft een eigen parkeerplaats(geen extra parkeerkosten). Ook is er bij iedere caravan een barbecue voorzien.

Er zijn hoofdkussens (6) en dekbedden (2x2p en 2x1p) in de caravan aanwezig.
U dient zelf nog voor linnengoed te zorgen zoals handdoeken en beddengoed. (Lakenpakketten huren mogelijk)

Daarnaast ligt er bij aankomst een fris wegwerp-schoonmaaksetje klaar; hierin vindt u een afwasborstel, vloerdweil, poetsdoekje, schuursponsje, klein flesje allesreiniger, een rol WC-papier plus pakje lucifers
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings