Campings: Valkenburg/Maastricht,Stacaravans te huur op ***Camping

Aangeboden: Valkenburg/Maastricht,Stacaravans te huur op ***Camping Prijs: € 140,00

Tussen Valkenburg en Maastricht, op een 4* ANWB- kindvriendelijke camping, voorzien van binnen/buitenbad, verhuren wij Stacaravans, compleet ingericht, met douche en toilet, en TV.
Er zijn 2 type caravans, type -A- en TYPE -B- allen hebben 2 slaapkamers, douche en toilet,.

Type A heeft een 2 persoons slaapkamer en een kamer met 2 enkel bedden boven elkander.
Eethoek met neerklapbare tafel, voor event. een extra bed, grote rondzit met TV, gasverwarming, een complete keuken met 4 pits inbouw gasfornuis, koel/ijskast koffiezetter en gehele inventaris.
Hoofdkussens zijn aanwezig,dekens en lakens evenals linnengoed dient men zelf mee te nemen.
Tuinstoelen en tafel zijn er ook.

Type B is gelijk aan type A, heeft ook een 2 persoons slaapkamer, maar heeft een kamer met 2 enkel bedden en een hoogslaper, dus 3 kinderen op een kamer, de douche en toilet is iets ruimer, de eethoek is gelijk ook zithoek, voor de rest is alles het zelfde

De camping heeft vele voorzieningen, o.a. verharde wegen ,terreinverlichting, diverse moderne sanitair-
blokken, met babyrooms, mega groot sportveld voor diverse sporten, diverse speeltuinen, en speelveldjes,
Ieder vakantie periode,s is er een recreatieteam aanwezig, en voor de aller kleinste is er een kinderkampeerwereld, -Aartje Twinkel-, er is ook een disco, regelmatig worden er bingoavonden gehouden, of play beck schow, kortom, er is altijd wat te doen, wandeltochten of grotbezoek, is ook ieder week onder begeleiding.
Verder is er op de camping een goed gesorteerde supermarkt, waar men iedere ochtend diverse warme broodjes kan verkrijgen, een frituur/snackbar voor de warme hap, en moderne wasserette, en een gezellige rustieke bar, voor een lekker drankje.
Er ook wifi voor de internetters.

Vanuit de camping kan men mooie wandel/fietstochten maken,maar ook met de auto kan men alle kanten op, o.a. Aken de oude kijzerstad, Keulen 1uurtje rijden, Luik met zijn nieuwe TGV station en het bat,
Togeren waar ieder Zondag ochtend een antiek/rommelmarkt is, Maastricht de oudste stad van Nederland met zijn gezellige Vrijthof en de markt, Sittard de stad van Toon Hermans, en uiteraard Valkenburg met zijn vele gezellige terasjes.

Heeft U er zin in en wilt U hiervan een folder/documentatie ontvangen, mailt U dan Uw adres en U ontvangt hem geheel vrijblijvend.


Telf 045-5459088 of mobiel 06-51518132 mailadres : hans-vanveen@home.nl


Bekijk ook onze website www.vakantiecaravans.com


( vanaf 4 September hebben wij nog enkele stacaravans vrij.en voor 55+ korting.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings