Campings: Na seizoen (7=9) aanbieding ook de herfst vakantie

Aangeboden: Na seizoen (7=9) aanbieding ook de herfst vakantie Prijs: € 190,00

( 7=9 ) Aanbieding NA seizoen en HERFSTVAKANTIE. Geldig van af heden tot 31 oktober. 9 Dagen voor slechts 190,- Weekend of midweek ( 3 dagen) 90,-

Wij verhuren stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, met douche, toilet en t.v. Voor een betaalbare vakantie in de natuur van de Belgische Ardennen en Eifel op kindvriendelijke campings.

Goede wandel en fiets vakantiemogelijkheden. Zowel in België als in Duitsland en Luxemburg.

ANWB Camping Polleur ligt in het begin van de Ardennen in het mooie dal van de Hoegne. Met o.a. een zwembad, kinderbad en ook nog een peuterbad, winkel, cafe/restaurant met terras, frituur en jeugd disco. Veel recreatie en kinderanimatie in de schoolvakanties. En ook nog survival met alle outdoor sporten. Met o.a. Kajakken, rafting, wildwatervaren, abseilen, speleologie, mountainbike, quads rijden, enz.

Familie Camping Oos Heem in de hoge Ardennen. Het is een kleine rustige camping dicht bij Duitsland en Luxemburg. Met o.a. zwembad en kinderbad, speeltuin, animatie-ruimte, winkeltje en frituur. Verhuur van uitstekende mountainbike's. Veel kinderanimatie in het hoogseizoen.

Kijk en reserveer op www.stacaravanverhuur.info Onder aan Polleur of Oos Heem vindt u de plattegrond van de camping.
Door op een nummer te klikken kunt u zien wat voor een caravan op dat perceel staat.

Onze prijzen zijn All-in.

Kijk en reserveer op www.stacar.nl of op www.stacaravanverhuur.info
Of bel 043-4591598
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings