Campings: Prachtige vaste plek op camping Duinhorst te Wassenaar (4st)

Aangeboden: Prachtige vaste plek op camping Duinhorst te Wassenaar (4st) Prijs: € 4.500,00

Te koop aangeboden een vaste plek op camping Duinhorst, gelegen in het Haagsche bos en grenzend aan de duinen van Scheveningen in de mooie gemeente Wassenaar. De camping ligt op 5 fietsminuten afstand van Scheveningen strand! Het is een zeer nette camping met een verwarmd buitenzwembad met bubbelbad, voetbal/volleybal veld, tennisbanen, fietsverhuur, restaurant, wasmachines, etc.
De plek is van alle gemakken voorzien. Het heeft een mooie tuin met gras en bankirai vlonders. De schuur is voorzien van een complete keuken met marmeren aanrechtblad, voorraadkasten, laminaat, ijskast, vriezer, magnentron, brandblusser, boiler, etc. Het water is nog niet aangesloten.

De caravan is van binnen geheel vernieuwd en is voorzien van een gezellige rondzit met een schouw, televisie, keuken (niet in gebruik geweest, wel mogelijk), treinzit (om te bouwen tot 1 pers/kinderbedje), badkamer en een ruime aparte kamer met schuifwand. Het toilethuis ligt op 10 meter afstand van de plek.

De plek wordt te koop aangeboden omdat wij een huis hebben gekocht. Hierdoor werd het bezoek afgelopen zomer minimaal. Kortom, een hele nette en gezellige plek voor weinig geld. We hebben er helaas simpelweg te weinig tijd meer voor. Bezoek de site van de camping op www.campingduinhorst.nl.
Vaste prijs 4.500, MOET WEG.
Bel me gerust voor meer informatie of als je wilt komen kijken: 0641071146.

Mvg. Robi
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings