Campings: Séquoia Parc; camping met zwembadcomplex met jacuzzi

Aangeboden: Séquoia Parc; camping met zwembadcomplex met jacuzzi Prijs: N.v.t.

Dit is een camping die u niet mag missen. Via een weg met bloemen, heesters en bomen benadert u deze Castelcamping op het landgoed van La Josephtrie, een markant kasteel met mooi gerestaureerde gebouwen en een binnenplaats met restaurant en bar. De meeste plaatsen (426 in totaal) zijn 140 m² en hebben elektriciteit (6A). Volgroeide heesters zorgen voor afscheiding en ruim voldoende privacy. Er zijn 300 stacaravans en chalets, waarvan 126 worden gebruikt door touroperators. Dit is een populaire camping met een kinderclub en entertainment. Reserveren is noodzakelijk in het hoogseizoen. Lid van de Leading Campings Group.
De camping is van hoge kwaliteit, met de receptie in een grote, lichte ruimte waar de originele dakspanten nog te zien zijn en die uitkomt op de binnenplaats waar u de bar en het restaurant vindt. Het zwembadcomplex met glijbaan, een groot kinderzwembad en een gedeelte om te zonnebaden is indrukwekkend.
Verdere voorzieningen: grote supermarkt, massage (juli/aug), multisportterrein, tennis, WiFi. Er is een kinderboerderij en pony's om op te rijden.

Camping
Naam: Castel Camping Séquoia Parc
Contactpersoon: La Josephtrie
Postcode: F-17320
Plaats: Saint Just Luzac
Land: Frankrijk
E-mail: info@sequoiaparc.com

Omschrijving
Oppervlakte: 45000 m2
Aantal plaatsen: 426
Ligging: Landelijk
Omgeving: In bos
Staanplaatsen: Zon, Schaduw
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet
Extras: Internet, Rolstoelvriendelijk, Sauna of Jaccuzi, Speeltuin, Tv, Wasmachine, Zwembad, Droger, Kinderbad, Restaurant, Snackbar, Winkel

Verhuur
Fietsen, Stacaravans, Vakantiehuisjes

Betaalmiddelen
Visa Card, Master Card
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings