Campings: Kamperen op ANWB Eurotop Texel, inclusief goedweergarantie!!

Aangeboden: Kamperen op ANWB Eurotop Texel, inclusief goedweergarantie!! Prijs: Zie omschrijving

ANWB Eurtop camping Vakantiepark De Krim Texel.

De ANWB-campinginspectie classificeert Vakantiepark De Krim met het cijfer 9,1.
Een mooi cijfer welke we onder meer kregen omdat De Krim beschikt over mooi ingerichte kampeervelden, verwarmd en modern sanitair en de vele faciliteiten.
Voorzieningen zoals een binnen- en buitenzwembad, supermarkt, restaurants, kinderspeelparadijs, fietsverhuur, jutterscafé en midgetgolf.
Op de camping heeft u de keuze uit verschillende kampeerplekken zoals plaatsen met elektra-, tv- en wateraansluiting, speciale camperplaatsen en plaatsen met uw eigen privé-sanitair.
Zo kan iedere gast naar eigen wens kamperen en genieten van luxe, comfort en (ouderwetse) gezelligheid.
Want of u nu wilt luieren aan zee, actief op de fiets stapt of gaat picknicken in de duinen, Texel is het eiland bij uitstek om lekker bij te komen.

Gelegen valkbij de Texelse vuurtoren, het Noordzee- en waddenstrand met haar prachtige duinen en het karakteristieke dorp De Cocksdorp vindt u Vakantiepark De Krim.

Faciliteiten & mogelijkheden
De vele faciliteiten & mogelijkheden op vakantiepark De Krim maken het kamperen nog aantrekkelijker. Wat dacht u van een binnen- en buitenzwembad, een kinder Speelparadijs, een (panna)voetbalveld, midgetgolf, veel speeltuinen en gezellige horecavoorzieningen? Uiteraard wordt er voor de kinderen in de schoolvakanties van alles georganiseerd. En vakantievriendje, Joris Jutter (de zoon van een echte Texelse strandjutter), is ook van de partij!.

En wist u dat Texel de meeste zonuren van Nederland heeft? Maar ook hier kan het natuurlijk regenen, vandaar dat wij een GoedWeerGarantie aanbieden.

De kampeerplek
En de kampeerplek? Op De Krim kunt u terecht met caravan of tent, groot of klein. U kunt zelfs kiezen voor een plaats met een privé-sanitair! Ook voor kampeerauto's zijn er speciale plaatsen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings