Campings: Camping Cottesserhoeve in Vijlen, Limburg

Aangeboden: Camping Cottesserhoeve in Vijlen, Limburg Prijs: N.v.t.

Camping Cottesserhoeve, lid van de kinderkampeerwereld een Limburgs stukje paradijs voor groot en klein! Schitterend gelegen, aan het eind van een landweg door Zuid-Limburgse dorpjes, ligt het gehucht Cottessen. En daar, temidden van vakwerkboerderijen, beekjes en bossen, vindt u een ideale kindvriendelijke camping voor het hele gezin.

Hier krijgt u de kans heerlijk onder een fruitboom uit te rusten, op een terrasje te zitten, een wandeling te maken of een van de steden in de buurt te bewonderen. En dat alles terwijl uw kinderen volop plezier hebben in het zwembad, de speeltuin of tijdens de kinderactiviteiten. Vakantie voor het hele gezin!

KinderKampeerWereld-campings hebben niet zomaar een recreatieteam. Hier staan echte spelletjes-professionals voor je klaar. Recreatie-entertainers die speciaal zijn geselecteerd en opgeleid door de KinderKampeerWereld. Zij kunnen niet alleen heel goed allemaal leuke activiteiten bedenken en voor je organiseren, ze zijn ook goed in verhalen vertellen en meeleeftheater.

In het gebied rond Cottessen komen de drie landen bijeen. Sterker nog, vanuit Camping Cottesserhoeve kijk je uit over Nederlands, Belgisch en Duits heuvelgebied. Kan het internationaler?

Camping
Naam: Camping Cottesserhoeve
Adres: Cottessen
Huisnummer: 6
Postcode: 6294 NE
Plaats: Vijlen
Telefoon: 043-4551352
Provincie: Limburg
Land: Nederland
E-mail: info@cottesserhoeve.nl

Omschrijving
Oppervlakte: 65.000 m2
Aantal plaatsen: 300
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Omgeving: In bergen of heuvels
Staanplaatsen: Zon, Schaduw
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extras: Huisdier toegestaan, Internet, Kinderbed, Speeltuin, Wasmachine, Zwembad, Droger, Kinderbad, Recreatieruimte, Snackbar, Winkel

Verhuur
Appartementen, Fietsen, Stacaravans

Betaalmiddelen
Pinnen, Master Card, Contant
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings