Campings: Rustige kleine camping op zonnehelling Ramsau am Dachstein

Aangeboden: Rustige kleine camping op zonnehelling Ramsau am Dachstein Prijs: € 17,00

Genieten van rust en natuur? Dat kan bij camping Dachstein. Gelegen op 6 km buiten het pittoreske langlaufdorp Ramsau am Dachstein, 50 autominuten onder Salzburg en slechts 10 auto uren van Utrecht verwijderd.
Een ideale plek waar de natuur tot aan de deur grenst. Zich op de zuidhelling bevindend kan er optimaal van het zonnetje genoten worden met uitzicht op het Mandlingtal.

De camping ligt gemakkelijk bereikbaar op 1150 m hoogt op een zonnig plateau van Ramsau in een bosrijke omgeving, direkt aan het machtige Dachsteinmassief.

Wie van rust, natuur en mooi uitzicht houdt is hier het hele jaar door op zijn plek.

Vanuit de camping is er voor ieder wat wils te doen. Om maar even wat te noemen: Op de gletsjer kan het hele jaar door geskied worden, of van de zon genoten worden in de sneeuw. Het is fantastisch wandelen in de bergen. Gestart kan worden vanaf de camping. Op alle niveaus kan gewandeld worden en wat erg leuk is dat er overal hutten zitten waar gegeten en gedronken kan worden en het zijn bijna allemaal rondwandelingen. Er zijn ook vele huttentochten mogelijk waarbij de tent of caravan op de camping kan blijven staan. De dachstein is een zeer goed gebied om klimmend of via de vele klettersteigen te verkennen. Verder is het een grandioos mountainbike gebied. Er zijn twee meertjes vlak bij om te zwemmen. Er is een mooie sauna in het dorp. En er zijn leuke plaatsjes in de buurt om rond te kijken en te winkelen. En met de arreslee (ook zomers) kan Ramsau en zijn mooie omgeving verkent worden.

Grenzend aan de camping is een grote tuin waar men lekker kan zitten en 's avonds een Oostenrijkse grillavond kan meemaken.

In het pension bevinden zich wasmachines en een droger waar gebruik van kan worden gemaakt. Tevens is er een televisieruimte en bibliotheek. En mocht men op vakantie willen internetten in de tent of caravan of van onze computer gebruik maken dan is dat ook mogelijk.

U bent van harte welkom in een relaxte en ongedwongen sfeer waar wij het u graag naar het zin maken.

Ps er zijn nog seizoensplaatsen voor de winter te vergeven.

Niels en Inge
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings