Campings: Recreatiepark De Kremmer in Gasselte, Drenthe

Aangeboden: Recreatiepark De Kremmer in Gasselte, Drenthe Prijs: N.v.t.

Welkom bij Recreatiepark De Kremmer

Een paradijs voor iedereen.

Recreatiepark De Kremmer ligt op de Drentse Hondsrug aan de rand van Boswachterij Gieten-Borger. Het is een paradijs voor iedereen die van rust, natuur en een actieve vakantie houdt. Het ruim opgezette park is ideaal voor kampeerders die heerlijk van de rust willen genieten en voor gezinnen met jonge kinderen.

Omringd door natuur.

Het sfeervolle en comfortabele park ligt temidden van bossen, paarse heidevelden en op loopafstand (200m) van strandbad ´t Nije Hemelriek. Dit strandbad met kristalhelder gezuiverd water heeft een max. diepte van 1,3 meter en is omringd door een breed zandstrand.
Houdt u van een actieve vakantie, dan zijn de diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf het park starten, ideaal voor u.

Omgeving/Kinderen

Wist u dat Drenthe over zeer veel kinderattracties beschikt? Uw kinderen hoeven zich niet te vervelen. In de directe omgeving kunt u onder andere een bezoek brengen aan Attractiepark Drouwenerzand, het Boomkroonpad en Kabouterland in Ees. Bij de receptie zijn verschillende toegangskaarten verkrijgbaar met aantrekkelijke kortingen.

Cultuur en natuur

Recreatiepark De Kremmer ligt temidden van het typische Drentse landschap met haar heidevelden, bossen, vennen, hunebedden, zandverstuivingen en pittoreske brinkdorpen. Het kilometers lange fietspadennetwerk maakt Drenthe uitstekend geschikt om per fiets te ontdekken.

Hunebedcentrum

Breng een bezoe aan het Hunebedcentrum in Borger en kom meer te weten over onze prehistorische voorvaderen. Meer historie vindt u in het oud Saksische dorp Orvelte dat in oorspronkelijke staat is hersteld. Met haar ambachtelijke winkels waant u zich even in 1830.

Boomkroonpad

Op 4 km afstand van het park ligt het Boomkroonpad. Deze wandeling door de toppen van de bomen biedt een heel andere blik op de Drentse bossen.


Camping
Naam: Recreatiepark De Kremmer
Adres: Houvester Jansenweg
Huisnummer: 2
Postcode: 9462 TB
Plaats: Gasselte
Telefoon: 0599-564333
Provincie: Drenthe
Land: Nederland
E-mail: info@kremmer.nl

Omschrijving
Oppervlakte: 150.000 m2
Aantal plaatsen: 400
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Omgeving: In bos
Staanplaatsen: Zon, Schaduw
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extras: Huisdier toegestaan, Rolstoelvriendelijk, Speeltuin, Tv, Wasmachine, Droger, Recreatieruimte, Restaurant, Snackbar, Winkel

Verhuur
Bungalows, Fietsen, Tenten, Vakantiehuisjes

Betaalmiddelen
Pinnen
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings