Campings: Minicamping Meidoorn in Meliskerke - Zeeland (Walcheren)

Aangeboden: Minicamping Meidoorn in Meliskerke - Zeeland (Walcheren) Prijs: Op aanvraag

U kunt alweer boeken voor 2011. Nette 6 pers. stacaravans te huur en mooie beschutte kampeerplaatsen.

Aan mooie fietsroutes en dichtbij strand en zee.

Onze gezellige gezinscamping ligt in een prachtige landelijke omgeving en het strand en de zee zijn op fietsafstand. Heel centraal gelegen, u fietst zo naar Zoutelande, Middelburg, Domburg of Vlissingen.

De minicamping is ruim van opzet, heeft 15 kampeerplaatsen, incl. 3 stacaravans die in het
voorjaar van 2010 van binnen vernieuwd zijn. Rondom de camping staan hoge bomen en struiken, zodat
u heerlijk beschut kunt kamperen.

Alle sanitaire voorzieningen zijn onlangs ook vernieuwd. De douches zijn voorzien van thermostatische kranen, géén douchemuntjes en er zijn royale wasgelegenheden met warm en koud water.
Ook is er een aparte wasgelegenheid met warm en koud water.
U kunt gratis gebruik maken van draadloos internet, de koel- en vrieskast en tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van een wasmachine en wasdroger.

Op het kampeerterrein staan enkele speeltoestellen voor de kinderen en er is een aparte speelweide om te voetballen, te volleyballen er staat een grote trampoline, een boomspeelhut en er zijn skelters. In de oude boerenschuur is een recreatieruimte met een tafeltennistafel, een voetbalspel, een flipperkast een TV-/leeshoek en in de schoolvakanties houden we kinderbingo, met leuke prijsjes en worden er knutseluurtjes voor de kinderen georganiseerd, natuurlijk met wat lekkers erbij.
Ook kunnen de kinderen op onze pony Kitty rijden. Ze moet ook gepoetst en geknuffeld worden, dus alle helpende handjes zijn welkom.
's Avonds kunnen de kinderen meehelpen met het voeren van de schaapjes, de paarden, de kippen en het konijn.

De 3 compleet ingerichte 6 pers. stacaravans die wij verhuren, zijn in mei 2010 voorzien van nieuwe keukens met nieuwe potten en pannen, servies en een kleurentelevisie. In de 2 pers. slaapkamer staan nieuwe bedden met goede matrassen en deze zijn voorzien van 1 persoons dekbedden en kussens. In de kinderslaapkamer staat een stapelbed. U hoeft alleen uw eigen 1 persoons beddengoed en hand- en theedoeken mee te brengen.
In het hoogseizoen is de huurprijs voor een stacaravan € 395,00 per week, in het voor- en naseizoen
€ 275,00 per week, geen extra kosten.

Minicamping "Meidoorn" is ideaal gelegen als vertrekpunt voor vele uitstapjes naar bijvoorbeeld de monumentale steden Middelburg en Veere.
Ook de toeristische plaatsjes Zoutelande en Domburg, met hun mooie stranden, zijn vlakbij.

In Walcheren kunt u heerlijk fietsen. Het landschap is beschut en gevarieerd. Fietstochten lopen door de vele binnenwegen en naar allerlei pittoreske dorpjes, langs de kustlijn van maar liefst 22 km., of over kleine weggetjes met bloeiende akkerranden.
Er worden tal van evenementen georganiseerd met kunst en cultuur, diverse folkloristische markten, festivals en ook het ringrijden op ongezadelde trekpaarden en sjeesjesrijden in traditionele Zeeuwse klederdracht mag u niet missen tijdens uw verblijf in Walcheren.
U zult aangenaam verrast zijn over de vele mogelijkheden die Walcheren u te bieden heeft.

Kortom, Minicamping "Meidoorn" in Meliskerke is een unieke plek voor een heerlijke ontspannen korte of langere vakantie. Ideaal voor gezinnen, maar ook voor 50-plussers die van rust en ruimte houden en, eventueel op de fiets, het mooie Walcheren kunnen ontdekken.

Wij begroeten u graag als onze gast.
Henk en Grenda Varwijk Tel: 0118-436635 - - - - - - - - - - - Bekijk onze vernieuwde website!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings