Campings: Stacaravan huren op een KindVriendelijke Camping

Aangeboden: Stacaravan huren op een KindVriendelijke Camping Prijs: Zie omschrijving

Op een rustige kindvriendelijke camping in Wemeldinge verhuur ik 9 mooie/luxe stacaravans.
De stacaravans zijn volledig ingericht en voorzien van doche en wc.
Op loopafstand van de camping is er een heerlijk rustig gelegen regiostrandje waar je kunt zwemmen of genieten van de zon.
Voor de kinderen is er genoeg te doen op de camping met zijn diverse speeltuintjes een volleybalveld, voetbalveld, een tafeltennistafel en een jeu-de-boules baan.
en voor wat minder weer een indoor-speelruimte, ook een recreatiezaal waar vele activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud.
In deze omgeving waar veel fruitteelt is kunt u heerlijk fietsen, bij de vvv kantoor dat bij de receptie van de camping is kunt u fietsroutes kopen en eventueel fietsen huren.
De dichtstbijzijnde stad is Goes met zijn gezellige winkelcentrum en historische waarden.
Hier is ook een opstapplaats voor een rit met een oude stoomtrein met mooi gerestaureerde locomotieven die je naar Hoedekenskerke brengt en weer terug.
Fietsen mogen gratis mee om eventueel de terugreis op de fiets te doen of na een mooie fietsroute de volgende trein weer te nemen.
Ook een uitstekende lokatie om de duiksport te beoefenen in de Oosterschelde met zijn prachtige onderwater flora en fauna, maar houd u het liever droog dan is het een mooie stek om te vissen.
In deze omgeving zijn vele mogelijkheden, om heerlijk vakantie te houden.
Bezoek mijn website voor meer informatie.

Een heerlijke vakantie toegewenst
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings