Campings: Genieten van zandstrand, meertjes en bos in Devon, Engeland

Aangeboden: Genieten van zandstrand, meertjes en bos in Devon, Engeland Prijs: N.v.t.

Deze populaire camping ligt 2,5 km van een zandstrand bij Dawlish Warren. Verschillende velden en weides met een prachtig uitzicht over het omringende landschap bieden plaats aan 450 toerplaatsen. Op de wat oudere veldjes, waaronder een heerlijke oude boomgaard voor uitsluitend tenten, zijn terrassen aangelegd. Verder heeft de camping 66 vakantiehuisjes in de verhuur.

In een fraai ontworpen, centraal gelegen complex, dat uitkijkt over het zwembad en versierd is met bloemen en hangplanten, zijn de receptie, een winkel en een slijterij gevestigd en er is een bar, de Cofton Swan, waar eenvoudige gerechten verkrijgbaar zijn. Op de eerste verdieping van dit gebouw bevinden zich een gezinsruimte en een café en buiten is een terras. Ernaast ligt het verwarmde zwembad met kinderbad, waar toezicht gehouden wordt en waar u op het gras rondom kunt zonnebaden. In vijf meertjes op het terrein kunt u vissen. Er loopt een wandelpad van 3,5 km naar Dawlish Warren door het 20 ha grote, ongerepte boslandschap naast de camping, waar u zult genieten van het prachtige panorama over de monding van de Exe.



Camping
Naam: Cofton Country Holidays
Adres: Starcross
Postcode: EX6 8 RP
Plaats: Dawlish
Telefoon: 0044 1626 890 111
Land: Groot-Brittannië
E-mail: info@coftonholidays.co.uk

Omschrijving
Oppervlakte: 80000 m2
Aantal plaatsen: 450
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Staanplaatsen: Zon
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extras: Huisdier toegestaan, Internet, Rolstoelvriendelijk, Speeltuin, Wasmachine, Zwembad, Droger, Kinderbad, Recreatieruimte

Verhuur
Appartementen, Bungalows, Stacaravans

Betaalmiddelen
Pinnen, Visa Card, Master Card
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings