Campings: Camping le Peyrelade, Rivière sur Tarn, Dordogne / Aveyron

Aangeboden: Camping le Peyrelade, Rivière sur Tarn, Dordogne / Aveyron Prijs: N.v.t.

Le Peyrelade ligt aan het begin van de Gorges du Tarn op 350 m hoogte aan de voet van het kasteel Peyrelade uit de 12de eeuw en aan de rivier. Een groot natuurlijk strand langs de gehele lengte van de camping is uitstekend geschikt voor vissen, zwemmen en kanovaren. Er zijn 190 plaatsen verdeeld over 4 hectare bebost terrein.
Tot uw beschikking staan: een speeltuin, verwarmd zwembad (17m x 7 m), kinderbad, pingpongtafels, jeu de boules terrein, verhuur van kano's. Er zijn 2 kanotochten mogelijk (5 km of 17 km) en er is transport met een busje naar de startplaats en het eindpunt. Restaurant met terras, ijs, meeneemmaaltijden; winkel met brood, verse producten en krantenkiosk.
In juli en augustus zijn er 2 animateurs/trices die diverse activiteiten aanbieden voor groot en klein. De miniclub voor de 5 tot 10-jarigen, boogschieten, pingpongwedstrijden, wandeltochten, aquagym, fossielen zoeken, jeu de boules wedstrijden, diverse sportieve spellen, enzovoorts... Muzikale en vrolijke avonden, meerdere keren per week.

Camping
Naam: Camping le Peyrelade
Postcode: 12640
Plaats: Rivière sur Tarn
Land: Frankrijk
E-mail: campingpeyrelade@orange.fr

Omschrijving
Oppervlakte: 40000 m2
Aantal plaatsen: 200
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Omgeving: Aan meer of rivier
Staanplaatsen: Zon, Schaduw
Sanitair: Babyruimte
Extras: Huisdier toegestaan, Internet, Speeltuin, Tv, Wasmachine, Zwembad, Droger, Kinderbad, Recreatieruimte, Restaurant, Snackbar, Winkel

Verhuur
Stacaravans, Tenten, Vakantiehuisjes
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings