Campings: Mini camping Middenin in Grijpskerke,Zeeland

Aangeboden: Mini camping Middenin in Grijpskerke,Zeeland Prijs: N.v.t.

Minicamping "Middenin" is een kleine camping met 15 standplaatsen. Van april tot oktober kunnen mensen bij ons te terecht met tenten of caravans. Er staan enkele stacaravans waar wij er een aantal van verhuren. Er zijn 2 stacaravans van 6á7 pers. met douche en toilet, de andere is voor 4á5 pers. alleen met toilet. In elke stacaravan zijn 2 slaapkamers met een twee persoons bed en een stapelbed er zijn dekbedden en kussens aanwezig.

Een volledige ingerichte open keuken met koelkast en vriesvak koffiezetapparaat en een 4 pits gasstel. Tuinstoelen met parasol is ook aanwezig.

Er staat een bestaand toilet gebouw met vloerverwarming, een dames en herenzijde met aan iedere zijde 2 douches (zonder munten) 2 toiletten en één open wastafel en ieder één wascabine, buiten is aan iedere zijde een afwasplaats met warm en koud water, er is een chemisch toilet, en op het veld zijn 4 aftap punten met koud water. In het toilet gebouw is ook de wasmachine en droger deze staan in de werkkast, gebruik tegen betaling. Er is ook een Koel+vries kast en centrifuge.

De camping is een familiecamping. De sfeer is gemoedelijk. De zondagsrust wordt in ere gehouden er is geen aankomst en vertrektijd.


Camping
Naam: Mini Camping Middenin
Adres: Loodholseweg
Huisnummer: 5
Postcode: 4364 AT
Plaats: Grijpskerke
Telefoon: 0118-751197
Provincie: Zeeland
Land: Nederland
E-mail: info@minicampingmiddenin.nl

Omschrijving
Aantal plaatsen: 15
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Staanplaatsen: Zon, Schaduw
Sanitair: Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extras: Huisdier toegestaan, Speeltuin, Wasmachine, Droger, Recreatieruimte

Verhuur
Stacaravans

Betaalmiddelen
Contant
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings