Campings: Camping de Grevelingen in Nieuwe-Tonge, Zuid-Holland

Aangeboden: Camping de Grevelingen in Nieuwe-Tonge, Zuid-Holland Prijs: N.v.t.

Sinds 1973 is Camping De Grevelingen voor veel recreanten de vaste vakantie­bestemming. Het is ideaal gelegen aan de rand van het Grevelingenmeer, op Goeree-Overflakkee. De Grevelingen is het grootste zoutwatermeer van West-europa en vormt de natuurlijke grens tussen Zuid-Holland en Zeeland.

Bereikbaarheid
Vanaf de rustige camping lijkt de Randstad eindeloos ver. Toch bent u met de auto in een half uur op de ring van Rotterdam. In slechts drie kwartier bent u aan de rand van Breda. In een uur rijdt u van hier naar Antwerpen.
Geniet van het uitzicht, dat zich kilometers uitstrekt over het water. De rustige polderwegen en boomdijken zijn prachtig om te fietsen en wandelen. Watersporters, (kite-)surfers en zwemmers kunnen zich uitleven vanaf het strandje en de kleine jachthaven van Battenoord.

Stacaravans
Een groot deel van de camping bestaat uit huurplaatsen voor stacaravans en chalets. Staplaatsen zijn tussen de 175 en 250 m2 en zijn met groen omringd. Voorzien van 16 Amp. elektriciteit, water, riolering, kabel tv, centraal gasnet en draadloos internet heeft u hier dezelfde gemakken als thuis. Een deel van de plaatsen heeft een eigen parkeerplaats.
Regelmatig wordt er een stukje uitgebreid, waardoor er nog nieuwe plaatsen beschikbaar zijn. Op het bestaande terrein komt door sanering van oude caravans elk jaar wel een aantal plaatsen vrij voor een nieuwe of gebruikte caravan.

Toercaravans, vouwwagens en tenten
U kunt bij ons terecht voor 1 of meer nachtjes, of een heel seizoen. Als kampeerder heeft u keuze tussen een normale plaats, 4 amp. elektra, 100 m2, water per veld en een comfortplaats met 10 Amp. elektra, water, riool, tv op de plaats van 130 m2. U vindt dit verschil terug in de tarieven.

Voor de kleintjes is er van alles te doen. Een speeltuin, kabelbaan, voetbalveld, verhard trapveld en skelterverhuur. In meivakantie en grote vakantie is er een recreatie-team. Daarbuiten zijn er allerlei activiteiten zoals huttendorp, kampvuur en filmavond. We zijn een camping zonder echte bar of restaurant. Wel is in de weekenden en vakanties de snackbar geopend. In en om de gezellige recreatieruimte is door het hele seizoen van alles te doen.

Omgeving
In de omgeving vindt u karakteristieke plaatsen zoals Goedereede en Zierikzee. Middelharnis is dichtbij en leuk om te winkelen of een hapje te eten. De Brouwersdam aan de Noordzee en de Grevelingen zijn aantrekkelijke watersport gebieden. Kortom voor de korte of langere vakantie kunt hier prima terecht.

Camping
Naam: Camping de Grevelingen
Adres: Havenweg
Huisnummer: 1
Postcode: 3244 LK
Plaats: Nieuwe-Tonge
Telefoon: 0187-651259
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
E-mail: info@degrevelingen.nl

Omschrijving
Oppervlakte: 120.000 m2
Aantal plaatsen: 390
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extras: Huisdier toegestaan, Internet, Speeltuin, Wasmachine, Droger, Recreatieruimte, Snackbar

Verhuur
Fietsen

Betaalmiddelen
Pinnen
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings